نوشته شده توسط : بیتا جمیلی

بواسیر چیست؟

بیماری بواسیر یا هموروئید به واریسی شدن سیاهرگ ها گفته میشود. سیاهرگ ها مثل یک تونل خون را از اندام های بدن به قلب برمیگردانند. اگر سیاهرگ در اثر عواملی مثل یبوست، تحت فشار قرار گیرد، دیواره آن متورم و گشاد میشود، به این بیماری هموروئید گفته میشود.

علت علت این بیماری معمولاً یکی از موارد زیر است:

یبوست یا اسهال مزمن زایمان رابطه جنسی مقعدی اضافه وزن بارداری وارد کردن فشار به مقعد حین دفع کهولت سن و ….. علائم علائم این نوع بیماری شامل موارد زیر است:

سوزش خونریزی یا مشاهده خون در مدفوع التهاب و ورم مقعد خارش احساس مداوم نیاز به دفع یا پر بودن مقعد مشاهده زائده های گوشتی بیرون زده از مقعد بیشتر بخوانید : بواسیر چیست؟

مشاوره با کارشناسان کلینیک کارشناسان ما در واتساپ آماده پاسخگویی به سوالات شما می باشند

۰۹۱۹۸۷۷۰۲۸۴ درجه بندی انواع بواسیر داخلی یکی از انواع شایع بواسیر، نوع داخلی آن است. اگر رگ های داخل و نزدیک مقعد در رکتوم در اثر اعمال فشار دچار التهاب و تورم شوند، بواسیری که ایجاد شده است، از نوع داخلی است.

این نوع بواسیر در ابتدای شروع علائم به ندرت درد دارد و معمولاً بیمار با خونریزی مقعدی پی به وجود آن می برد.

این بیماری فقط در طی چند هفته پیشروی می کند. در موارد پیشرفته تر (از درجه یک به بعد) این رگ های متورم شده در اثر اعمال فشار و با دفع مدفوع به سمت مقعد دچار افتادگی یا پرولاپس شده و زائده هایی گوشتی از مقعد خارج می شوند، که مهمترین علامت این نوع هموروئید همین زائده ها است و بر همین اساس هم به 4 درجه مختلف دسته بندی میشود.

درجه بندی بواسیر یا هموروئید داخلی به شرح زیر است:

هموروئید یا بواسیر درجه 1 این نوع هموروئید، خفیف ترین نوع این بیماری است و در این مرحله زائده ایجاد شده هنوز داخل مقعد قرار دارد. معمولاً این بیماری در هفته های اول از این درجه است، و وقتی بیماری نسبت به درمان و رعایت نکات پیشگیری کننده، بی توجهی کند، عارضه پیشرفت خواهد کرد.

هموروئید داخلی درجه یک عکس هموروئید یا بواسیر داخلی درجه 1 در این حالت میزان برآمدگی و افتادگی سیاهرگ متورم شده به حدی کم است که هنوز از مقعد خارج نشده است. بنابراین بیمار نمی تواند زائده ای را در خارج از مقعد مشاهده کند.

علائم این نوع هموروئید خفیف بوده و معمولاً بیمار تنها به میزان کم احساس درد داشته و یا ممکن است خونریزی داشته باشد.

هموروئید یا بواسیر درجه 2 از مرحله اول تا دوم بین چند روز تا چند هفته فاصله وجود دارد. در این مرحله زائده ای که قبلا در مقعد شکل گرفته بود حالا پیشرفت کرده و متورم تر از قبل از شده است. بنابراین در این شرایط زائده هموروئیدی دچار پرولاپس یا افتادگی بیشتری شده و معمولاً با دفع مدفوع از مقعد خارج میشود. اما خود به خود و حتی بدون نیاز به فشار دست، به داخل باز می گردد.

هموروئید یا بواسیر درجه 2 عکس هموروئید یا بواسیر داخلی درجه 2 علائم بواسیر درجه دو شامل موارد زیر میشود:

درد خفیف بیرون زدگی که به داخل برمی گردد. خونریزی خفیف سوزش و خارش مقعد هموروئید یا بواسیر درجه 3 وقتی بیماری وارد مرحله سوم شود، یعنی زنگ خطر برای شما روشن شده و باید هرچه سریع تر بیماری خود را درمان کنید!

در هموروئید داخلی درجه سوم نیز با اعمال فشار به مقعد زائده ای گوشتی از مقعد خارج میشود، ولی این زائده تنها با فشار دست به داخل باز می گردد.

عکس هموروئید یا بواسیر داخلی درجه3 عکس هموروئید یا بواسیر داخلی درجه 3 از علائمی که بیمار در این حالت تجربه میکند، می توانیم به این موارد اشاره کنیم:

درد شدید خونریزی زائده ای که به سختی به داخل برمی گردد. خارش و سوزش احساس مداوم نیاز به دفع مدفوع هموروئید یا بواسیر درجه 4 درجه چهارم شدیدترین نوع بواسیر است. در این حالت علائم تشدید و زائده بواسیری از مقعد خارج شده و حتی با فشار دست نیز به داخل باز نمی گردد.

عکس هموروئید یا بواسیر داخلی درجه 4 عکس هموروئید یا بواسیر داخلی درجه 4 هموروئید درجه چهار وضعیتی اورژانسی محسوب میشود. در این حالت :

بیمار درد شدیدی احساس می کند. معمولاً به دلیل خونریزی غیر قابل کنترل، نیاز به درمان سریع دارد. در مواردی جدی تر بیمار به دلیلی انسداد روده توانایی دفع مدفوع را از دست می دهد. ترشحات مخاطی و لزج در این مرحله مشاهده میشوند. خارش و سوزش شدید، به دلیل عدم توانایی بیمار در تمیز کردن مقعد بیرون زدگی بواسیر داخلی وقتی زائده بواسیر داخلی بزرگ و متورم میشود، به تدریج دچار افتادگی شده و از مقعد بیرون می زند، به این حالت بیرون زدگی، افتادگی هموروئید یا همان پرولاپس گفته میشود. هموروئید داخلی درجه 2، 3 و 4 با شدت های مختلفی از نوع پرولاپس هستند.

بواسیر خونی نوعی از بواسیر داخلی یا خارجی است که دچار خونریزی شده است. عبور مدفوع سخت از مجرای مقعد، سطح هموروئید را خراش داده و باعث خونریزی میشود.

برای اطلاعات بیشتر در مورد این نوع هموروئید صفحه بواسیر خونی را مطالعه کنید.

تصاویر بواسیر داخلی عکس بواسیر داخلی عکس بواسیر داخلی بیرون زده بیشتر بخوانید : تصاویر و عکس بواسیر(هموروئید) بیرون زده، خفیف، داخلی، خارجی و خونی

عوارض بی توجهی به درمان این بیماری عوارض مختلفی را به دنبال دارد:

کم خونی از دست رفتن حس اعتماد به نفس درد تاثیرات منفی در رابطه جنسی تنگی مقعد تشخیص بواسیر داخلی بواسیری که از مقعد خارج شده است از طریق معاینه چشمی هم قابل تشخیص است اما بواسیر درجه یک که داخل مقعد قرار دارد، از طریق معاینه انگشتی تشخیص داده میشود.

در مراحل بعدی به تشخیص پزشک ممکن است کولونوسکوپی و سیگموئیدوسکوپی نیز انجام میشود.

ارتباط با پزشک در واتساپ بیماران می توانند جهت مشاوره رایگان و پرسش سوالات به این شماره در واتساپ پیام دهند.

۰۹۱۹۸۷۷۰۲۸۴ لیزر، بهترین درمان هموروئید داخلی واقعیت این است که این بیماری تنها زمانی رفع می شود که زائده هموروئیدی از بین برود، هیچ دارو خوراکی یا درمان خانگی نمی تواند این زائده را رفع کند! در واقع این زائده فقط با روش های جراحی ( سنتی یا لیزر) از بین میرود.

تا زمانی که بیماری از نوع درجه یک باشد، علائم بیماری از طریق درمان های خانگی و دارویی تا حدی قابل کنترل است. اما در صورتی که وارد مرحله دوم، سوم یا چهارم شود، وضعیت حاد تر است و بیمار نیاز به درمان های فوری و جدی تری دارد.

بهترین روش درمانی که تا به امروز پیشنهاد شده است، درمان لیزری است. لیزر با کمترین میزان آسیب، بدون درد و بدون خونریزی و سرپایی بیماری شما را رفع میکند.

https://zenwriting.net/mina45/drmn-nw-hmwrwy-yd-y-bwsyr-dkhly-drjh-1-2-3-w-4



:: برچسب‌ها: بواسیر ,
:: بازدید از این مطلب : 35
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 10 آذر 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : بیتا جمیلی

یکی از شایع ترین انواع سرطان که بیشتر در سال های 20 الی 35 زندگی آقایان خود را نشان می دهد سرطان بیضه است. بیضه هم مانند تمامی اعضای بدن می تواند میزبان سرطان باشد. گزارش ها حاکی از آن است که رشد سرطان تستیکولار در سال های اخیر افزایش یافته و جان عده ی زیادی را در دنیا می گیرد. مبارزه با این بیماری بی رحم قبل از هر چیز نیازمند دانش و آگاهی عمومی است تا بهتر بتوان آن را درک کرد و شناخت. سرطان بیضه سرطان بیضه که با نام سرطان تستیکولار شناخته می شود یکی از انواع سرطان هاست که بافت و سلول های ناحیه ی بیضه را درگیر می کند. این نوع سرطان با رشد غیرطبیعی سلول های بیضه آغاز می گردد و با ایجاد تومورهای سرطانی در ناحیه ی بیضه ادامه می یابد. میزان شیوه این نوع سرطان در میان مردان بین 1 الی 2 درصد است ولی بیشترین میزان شیوع آن در سنین جوانی می باشد. بیضه ها در قدرت باروری مردان و ترشح هورمون های مردانه نقش کلیدی ایفا می کنند.

انواع این سرطان سرطان بیضه در اغلب موارد در یک بیضه به وجود می آید و مطالعات نشان می دهد که سرطان بیضه ی سمت راست کمی شایع تر است ولی در مواردی هم سرطان بیضه ی چپ رخ می دهد.در مواردی سرطان در هر دو بیضه مشاهده شده است.

ولی در یک تقسیم بندی دقیق تر انواع این بیماری به شرح زیر دسته بندی می شود:

سرطان بیضه ی سمینوما که بیشترین پاسخ را به شیمی درمانی می دهد. سرطان بیضه ی غیرسمینوما که کمی پیشرفته تر است و برای درمان آن به انجام عمل جراحی نیاز است. مراحل مختلف سرطان بیضه سرطان بیضه اولین جرقه اش در یکی از سلول های بافت های بیضه رخ می دهد و با تغییر رفتار سایر سلول ها به تدریج به سایر بافت های بیضه می رسد. در این مرحله رفتار سلول های سرطانی مختلف است و می تواند تومورهای بدخیم و یا خوش خیمی را درون بافت بیضه به وجود بیاورد. پس از این مرحله شرایط و دلایلی وجود دارد که می تواند امکان متاستاز سرطان را به سایر نقاط بدن فراهم کند.

گاهی سرطان تستیکولار در مراحل ابتدایی آن تشخیص داده می شود و خوش خیم بودن تومورهای سرطانی بیضه به روند درمان بهتر آن کمک زیادی می کند.

متاستاز سرطان بیضه متاستاز حالتی از سرطان است که می تواند به سایر بافت های سالم بدن سرایت کند و باعث تغییر رفتار سلول های آنها شود. در برخی از انواع این بیماری امکان متاستاز به سایر عضو های بدن وجود دارد. اولین بافتی که امکان حمله ی سرطان بیضه به آن وجود دارد گره های لنفاوی شکم است و پس از آن سایر گره های لنفاوی بدن در خطر می باشند. کبد، ریه ها و روده ها از آسیب پذیرترین اعضای بدن در مقابل متاستاز سرطان تستیکولار است.

علت ابتلا سرطان بیضه چیست؟ هنوز علت اصلی سرطان بیضه شناخته نشده است ولی مطالعات نشان می دهد که بین سرطان بیضه و کروموزوم های شماره ی 12 ارتباط معناداری وجود دارد.البته این کروموزوم تنها عامل خطر نیست و ترکیبی از عوامل ژنتیکی و محیطی می توانند در ایجاد سرطان بیضه نقش داشته باشند. از شناخته شده ترین این عوامل می توان به موارد زیر اشاره کرد.

کریپتورکیدیسم که با نام بیضه ی نزول نکرده هم شناخته می شود. این حالت در هنگام تولد رخ می دهد و در چنین شرایطی یک یا هر دوی بیضه ها همچنان داخل شکم باقی مانده اند و وارد کیسه ی بیضه ها نشده اند. وراثت یکی از مهم ترین عواملی است که شما را در برابر سرطان بیضه آسیب پذیر می کند. وجود سابقه ی سرطان تستیکولار در پدر و برادر شما، 4 تا 6 برابر امکان ایجاد سرطان بیضه را افزایش می دهد. نژاد یکی از عواملی است که ریسک ابتلا به سرطان بیضه را افزایش می دهد. این بیماری در نژادهای سفید و قفقازی به فراوانی دیده می شود. سن یکی دیگر از عوامل تاثیر گذار است. سرطان بیضه در سنین 15 الی 35 سال بیشترین میزان مبتلایان را داراست ولی در سایر سنین هم دیده می شود. هرچه درمان سرطان بیضه در مراحل ابتدایی آن آغاز شود احتمال درمان موفقیت آمیز آن بالاتر است. بسیاری از موارد این بیماری قابل درمان است و در صورت عدم متاستاز تا میزان 95 درصد بیماران بهبودی کامل خود را به دست می آورند.

عوامل خطرساز کدامند؟ علاوه بر موارد فوق فرضیه ها و مواردی وجود دارد که پزشکان از آنها با عنوان عوامل خطرساز سرطان تستیکولار یاد می کنند. این عوامل به شرح زیر است:

ابتلا به عفونت HPV وجود سابقه ی سرطان در یکی از بیضه ها رشد و تکامل غیر طبیعی بیضه ها شغل هایی که در تماس مداوم با مواد شیمیایی هستند . افرادی که در معادن کار می کنند. آتش نشان ها چاقی ایدز واریکوسل علائم سرطان بیضه علائم سرطان بیضهعلائم سرطان بیضه با ایجاد یک توده ی کوچک و برجسته در ناحیه ی بیضه آغاز می شود. بسیاری از بیماران دردی را در ناحیه ی بیضه ی خود احساس نمی کنند و به همین دلیل این توده ی کوچک می تواند آغازگر داستان باشد و در ادامه علائم زیر را به همراه بیاورد:

احساس توده ای کوچک و سفت در بیضه ها افزایش اندازه ی بیضه ها احساس سنگینی و در کیسه ی بیضه ها وجود ورم و التهاب در کیسه ی بیضه ها احساس درد مداوم و خفیف در ناحیه ی بیضه ها، شکم و کشاله ی ران که ممکن است تا کمر هم برسد. تجمع ناگهانی مایعات و ترشحات در کیسه ی بیضه ها احساس درد و ورم در سینه ها وجود خون در اسپرم ها به هنگام انزال تشخیص سرطان بیضه در اولین گام تشخیص سرطان بیضه خود فرد مهم ترین نقش را ایجاد می کند. به طور مرتب بیضه های خود را هنگام حمام کردن از نظر تغییر شکل و وجود توده و برآمدگی های سفت چک کنید و در صورت وجود توده های مشکوک به اورولوژیست مراجعه نمایید.در این مرحله انجام معاینات بالینی دقیق تری توسط پزشک اورولوژیست آغاز می گردد و پزشک معاینات خود را با سوالاتی از پیشینه ی بیمار و زندگی او آغاز می کند. سپس با کمک اقدامات تشخیصی زیر می تواند این بیماری را شناسایی نماید.

انجام سونوگرافی انجام سیتی اسکن آزمایش خون بیوپسی ام آر آی معاینه شخصی بیضه درمان سرطان بیضه با شناسایی و قطعیت یافتن وجود سرطان بیضه در شخص درمان این بیماری آغاز می گردد. هرچه درمان سرطان تستیکولار در مراحل ابتدایی و آغازین آن آغاز شود احتمال درمان موفقیت آمیز آن بالاتر است. بسیاری از موارد این بیماری قابل درمان است و در صورت عدم متاستاز تا میزان 95 درصد بیماران بهبودی کامل خود را به دست می آورند.برای درمان گزینه های زیادی مطرح است و پزشک با توجه به سطح گسترش بیماری، نوع سرطان بیضه، سن بیمار و شرایط جسمی بیمار یکی از روش های درمانی را آغاز می کند.

درمان پزشکی و دارویی انجام عمل جراحی که ارکیکتومی نامیده می شود و طی آن پزشک ممکن است یک یا هردوی بیضه ها را به طور کامل از بدن شخص خارج کند. شیمی درمانی که یکی از متداول ترین روش های درمانی برای سرطان بیضه است و به وسیله ی داروهای شیمی درمانی سلول های سرطانی بیضه را از بین می برند. پرتودرمانی که با استفاده از اشعه هایی با قدرت بسیار بالا مانند اشعه ی ایکس سلول های سرطانی را نابود می کنند. درمان گیاهی توجه داشته باشید که سرطان بیماری ساده ای نیست و برای درمان آن به مداخلات پزشکی نیاز است. ما می دانیم که شما به دنبال ساده ترین روش ها برای درمان سرطان خود هستید ولی توجه کنید که سرطان چیزی نیست که با روش های درمان خانگی و گیاهی بتوان آن را مهار کرد. البته اثربخشی بعضی از گیاهان مانند سیر، پیاز،ادویه ها و آنتی اکسیدان های طبیعی در جهت افزایش مقاومت عمومی بدن برای مقابله با برخی سرطان ها و تومورها به اثبات رسیده است ولی هیچ یک از این ها درمان به حساب نمی آیند.

پیشگیری تئوری های مختلفی در رابطه با علت سرطان بیضه وجود دارد ولی این بدین معنا نیست که بتوان در تمامی موارد از آن پیشگیری کرد. توصیه ی ما افزایش آگاهی های عمومی افراد پیرامون شناخت این بیماری است.اگر در خانواده ی شما سابقه ی این بیماری وجود دارد و یا با شرایط خطرساز این بیماری مواجه شده اید سعی کنید به طور مرتب بیضه های خود را نظر وجود توده و برآمدگی چک کنید و انجام تست های تشخیصی سالیانه را فراموش نکنید.

ادامه مطلب



:: برچسب‌ها: سرطان بیضه ,
:: بازدید از این مطلب : 38
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 10 آذر 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : بیتا جمیلی

منبع : توصیه می کنیم، حتی برای چند هفته هم در درمان تاخیر نکنید! چرا که عفونت با سرعت باور نکردنی به سایر بافت های بدن گسترش می یابد و وارد خون میشود، که این موضوع به شدت خطرناک است. با این حال گرفتن نتیجه مثبت از درمان فیستول علاوه بر زمان مناسب مراجعه به دکتر به عوامل دیگری مثل انتخاب پزشک ماهر و همچنین روش درمان مناسب وابسته است. در ادامه به معرفی دکتر فیستول و نکاتی که باید قبل از انتخاب پزشک فیستول بدانید، می پردازیم.

نگاهی با بیماری فیستول فیستول مقعدی بیماری فیستول یک مسیر شبیه به یک تونل است که میان دو عضو از بدن ایجاد میشود. فیستول مقعد شایع ترین نوع این بیماری است. در این مورد تونل ایجاد شده بخشی از روده را به پوست اطراف مقعد متصل می کند.

علائم

درد سوزش و خارش التهاب و تورم اطراف مقعد ترشحات عفونی از مقعد آبسه های متعدد مقعد بوی بد علت

آبسه بیماریهای عفونی کولیت و کرون سرطان (به ندرت) بیماریهای مقاربتی دیورتیکولیت عوارض سل مطالعه کنید : فیستول چیست؟ علت، علائم و تشخیص بیماری فیستول مقعدی

چه زمانی برای درمان فیستول اقدام کنیم؟ این بیماری در اثر تجمع عفونت یا همان آبسه ایجاد میشود. با بی توجهی به درمان آبسه، عفونت می تواند به مرور در زیر پوست گسترش یابد و مسیری به نام فیستول را ایجاد کند.

متخصصان توصیه می کنند، با تجربه هر یک از علائم این بیماری برای درمان اقدام کنید. زیرا هر چقدر از شروع علائم این بیماری بگذرد، طول مسیر و تعداد آنها افزایش یافته و این مسئله می تواند درمان بیماری شما را پیچیده تر کند. پس هر علائمی که دارید، هرچند خفیف جدی بگیرید و سریعاً برای درمان آن اقدام کنید.

برای درمان فیستول به چه پزشکی مراجعه کنیم؟ برای تشخیص این بیماری می توانید از پزشک عمومی یا متخصص گوارش کمک بگیرید. همچنین می تواند همین حالا عکس فیستول خود را به این شماره واتساپ ارسال کنید تا کارشناسان ما در کلینیک نوین در اسرع وقت تشخیص خود را به شما اعلام نمایند.

مشاوره رایگان مشورت با متخصص جراح برای تشخیص و درمان فیستول

۰۹۱۹۷۷۱۵۵۲۷ اما برای درمان این بیماری باید به متخصص جراح مراجعه کنید. همان طور که میدانید، فیستول برای درمان باید جراحی شود. پس پزشک عمومی یا گوارش نمی توانند در این مورد به شما کمک کنند. همچنین می توانید برای صرفه جویی در زمان و هزینه از همان اول با متخصص جراح مشورت کنید.

مطالعه کنید : هزینه درمان و عمل فیستول با لیزر

بهترین جراح فیستول چه ویژگی هایی دارد؟ وقتی به فیستول از روی پوست نگاه می کنیم، یک زخم عمیق می بینیم. ولی در باطن این بیماری به شدت پیچیده است و همین امر هم موجب شده تا درمان این بیماری به همین نسبت سخت و پیچیده شود.

انتخاب روش درمان مناسب بیمار، پیدا کردن مسیر دقیق فیستول و اینکه دقیقا عفونت به کدام بخش نفوذ کرده است، تنها بخشی از چالش هایی است که یک متخصص هنگام درمان با آنها مواجه میشود. جراحی فیستول عمل بسیار حساسی است و هر اشتباهی از سوی دکتر می تواند به آسیب عضله مقعدی و در نتیجه ی آن بی اختیاری در کنترل مدفوع و گاز روده بیانجامد.

بنابراین قبل از انتخاب دکتر برای جراحی حتما از مهارت و تجربه پزشک مطمئن شوید. در نظر گرفتن نکاتی که در ادامه به آنها اشاره می کنیم، می تواند به شما در تصمیم گیری در انتخاب پزشک کمک کند.

داشتن مدرک پزشکی مرتبط با بیماری شما مهم است اما کافی نیست! پزشکی که قرار است فیستول شما را جراحی کند باید بار ها و بار ها چنین عملی را انجام داده و تجربه کافی را نیز داشته باشد. اگر می خواهید از تجربه و مهارت پزشک مطمئن شوید می توانید از بیمارانی که قبلا چنین عملی را انجام داده اند، پرس و جو کنید. دکتر متخصص شما باید به دانش روز دنیا مسلط و از جدیدترین روشهای درمان استفاده نماید. تجربه نشان داده جراحی به روش سنتی نمی تواند در درمان این عارضه موثر باشد و بیشتر از ۸۰ درصد بیمارانی که با این روش درمان شده اند، مجبور به تکرار جراحی هستند. در حال حاضر جراحی سنتی فیستول، به دلیل ریسک عود مجدد و نیز خطر بی اختیاری به ندرت تجویز می شود. دکتر فیستول باید در کار با ابزار های پزشکی تسلط و مهارت کافی را داشته باشد. هر اشتباهی در کار با لیزر می تواند آسیب های جدی را به همراه داشته باشد. دکتری را انتخاب کنید، که زمان کافی را برای شما داشته باشد و درمان را به چند ماه آینده موکول نکند! زیرا هر مقدار بیشتر در درمان تاخیر اندازید، عفونت گسترش یافته و فرآیند درمان هم به همین نسبت پیچیده تر خواهد شد. بهتر است درمان را در کلینیک انجام دهید، در شرایطی که کرونا به اوج خود رسیده، مراجعه به بیمارستان می تواند خطرناک باشد. چرا کلینیک نوین ؟ مرکز پزشکی کلینیک نوین با بیشتر از ۲۰ سال تجربه مرتبط، به صورت تخصصی در حوزه درمان فیستول با لیزر فعالیت دارد. متخصص این کلینیک، دکتر علیرضا زارعی متخصص جراحی کولون و رکتوم است. آقای زارعی در کارنامه کاری خود تجربه موفق هزاران عمل فیستول را به ثبت رسانده است و به خوبی با پیچیدگی های درمان این بیماری آشنایی دارند. این میزان از تجربه موجب شده تا ایشان، به عنوان بهترین جراح فیستول ایران شناخته شوند.

از دیگر مزایای درمان در این کلینیک میتوانیم به این موارد اشاره کنیم:

واقع شده در مرکز شهر تهران با دسترسی سریع و راحت استفاده از بهترین تجهیزات روز دنیا برای درمان دارا بودن کادری حرفه ای دوره دیده رعایت نکات بهداشت و استریلیزه بودن کلینیک تجربه موفق درمان بیشتر از ۱۰۰۰ بیمار در این مرکز از جدیدترین شیوه ی درمان فیستول یعنی لیزر استفاده میشود. لیزر در یک جلسه سرپایی، بدون درد یا خونریزی و بدون هیچ عوارضی انجام میشود. شرایط ویژه برای مراجعین غیر تهرانی تعداد بسیار زیادی از بیماران کلینیک نوین از شهرهایی به غیر از تهران به مرکز ما مراجعه می کنند. این بیماران می توانند قبل از مراجعه حضوری، با دکتر در ارتباط باشند و عکس بیماری خود را برای ما ارسال کنند. به صورت تلفنی بیماری آنها تشخیص داده و وقت درمان با لیزر برای آنان تعیین گردد.

این دسته از بیماران عزیز باید در یک جلسه آن هم فقط برای درمان به کلینیک مراجعه کنند. درمان با لیزر به صورت سرپایی و بدون نیاز به بیهوشی انجام میشود و تنها به نیم ساعت زمان نیاز دارد، بعد از لیزر بیماران مرخص شده و می تواند همان روز به شهر خود باز گردد.

بیمارانی که قصد از دارند از سایر شهر ( به غیر از تهران) به کلینیک ما مراجعه کنند، در تماس تلفنی با کلینیک این موضوع را مطرح نمایند تا کارشناسان ما به طور کامل آنها را راهنمایی کنند



:: بازدید از این مطلب : 51
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 10 آذر 1400 | نظرات ()